SPF Österbotten

Vandringar med pensionärsföreningarna i Österbotten

05.05.2021 kl. 08:58

Nu kan vi inleda de planerade vandringarna med olika föreningar som värdar. 14 föreningar kom med förslag och variationen på vandingarna är mycket lämpliga. De föreningar som har kommit med förslag är: Jeppo Pensionärsklubb, Korsnäsnejdens Pensionärer, VIPS, Esse Pensionärsförening, Nykarleby Seniorer, PIKT,  Kaskö Pensionärsklubb, Lappfjärd Pensionärsklubb, Närpes Pensionärsförening, Korsholm Pensionärsförening, Malax Pensionärer, Vi Norrifrån, Purmo Pensionärer och Terjärv Pensionärer.

Vi inleder med fem vandringar före midsommar. Meningen är att vem som helst kan delta och detta är ett lämpligt sätt att bekanta sig med de övriga föreningarnas omgivningar. Vi strävar till att ordna med guider till vart och ett tillfälle, som kan berätta om området där vi rör oss. Vandringarna är anpassade för pensionärer, men dock inte invalidanpassade.

Information om de resterande 9 vandringarna kommer senare under våren.

Marknadsför gärna vandringarna i föreningsspalten och meddela också där att vandringen är öppen för alla pensionärsföreningar.

Här är listan på de fem första vadringarna och genom att trycka på länkarna kommer ni vidare till information om vart och ett tillfälle.

25 maj Naturstigsvandring med Purmo Pensionärer

25 maj Stadsvandring med Kaskö Pensionärsklubb

3 juni Stadsvandring med Närpes Pensionärsförening

9 juni Stadsvandring med VIPS, Vasa

10 juni Naturstigsvandring med Jeppo Pensionärsklubb

 

Patrick Ragnäs