SPF Österbotten

Nyhetsbrev 10/2020, 10.9.2020

16.09.2020 kl. 13:17
Verksamheten hösten 2020

VERKSAMHET UNDER HÖSTEN

Regionstyrelsen höll möte 8 september och diskuterade ingående kommande verksamhet under höstterminen 2020, utgående från myndigheternas rekommendationer. Styrelsen konstaterade att planerade evenemang som >>bouleturneringen och >>golfturneringen mycket bra kan genomföras. Däremot ansåg regionstyrelsen att >>pidroturneringen inte kan genomföras på grund av evenemangets karaktär, med byte av motspelare och spelkort. Regionstyrelsen vill uppmuntra föreningarna att hålla så normal verksamhet som möjligt och gärna ordna så mycket utomhusverksamhet som möjligt. 
Medlemmar i pensionärsföreningerna har möjlighet till ett rabatterat pris delta i "Hasses 70-talsshow" på Årvasgården i Oravais lördagen 19 september. Mera information på >>regionens webbplats.
Fredagen 30 oktober ordnas en matinéföreställning av kontorskomedin AYN på Wasateater. Anmälningar mottas fram till 9.10. >>Läs mera.

 

SPF ÖSTERBOTTENS HÖSTMÖTE 4.11

Onsdagen 4 november ordnas regionens höstmöte på Kyrkhemmet i Malax. På grund av coronapandemin ordnas ingen gemensam transport till höstmötet i år, utan var och en förening sköter själv om transporten. I stället för matservering bjuder regionen på kaffe/te och inpaketerade smörgåsar. Vi rekommenderar också att var och en vid behov tar med egna andningsskydd. Du kan läsa om höstmötet på >>regionens webbplats, där möteshandlingar och övrig information om mötet finns. Informationen uppdateras vartefter handlingar färdigställs. Anmälningar till höstmötet kan redan nu göras via >>anmälningsformuläret.

 

SPARESA TILL PÄRNU 2021

Ni kan nu anmäla Er till vår populära Sparesa till Pärnu. Tidpunkten för resan är 16 - 21 januari 2021. >>Läs mera

 

BESÖK AV OMBUDSMANNEN

Undertecknad planerar besöka de föreningar som meddelat att de kan ta emot ombudsmannen. Tag gärna kontakt så fort som möjligt, så planerar vi ett besök till Er styrelse eller ett medlemsmöte.

 

DE GAMLAS VECKA 2020

De gamlas vecka firas i år 4 - 11 oktober och De gamlas dag firas söndagen 4 oktober. Temat för veckan i år är "Lyckan kommer med åldern".

 

Läs mera om kommande händelser i Österbotten i 
>>HÄNDELSEKALENDERN.

 

Patrick Ragnäs