SPF Österbotten

Nyhetsbrev 9/2020, 10.8.2020

10.08.2020 kl. 12:21

Hoppas att alla har haft en skön sommar! Tiderna vi lever i är minst sagt exceptionella, därför kommer vi att försöka skapa nya och ändamålsenliga verksamhetssätt under hösten. Vi hoppas att vi skall kunna engagera och inspirera föreningarna som hittills. Här kommer säsongens första nyhetsbrev med information om kommande verksamhet. Tag gärna kontakt med undertecknad om Ni undrar över något.

 

INSPIRATIONSDAG FÖR FÖRENINGARNAS ORDFÖRANDE OCH VICEORDFÖRANDE 27.8

Välkomna på årets inspirationsdag, som för ovanlighetens skull ordnas på Hotel Waskia i Vasa torsdagen 27 augusti. På så sätt garanterar vi att vi kan hålla ett tryggt avstånd mellan varandra i hotellets stora föreläsningssal.
Gästföreläsare professor Annika Tidström från Vaasan Yliopisto och Linda Mannila, projektforskare på Åbo Akademi inom digitalisering.
Ifall ordförande eller viceordförande är förhindrad, går det bra att någon annan ur styrelsen deltar, men högst två deltagare per förening. 
Dagen inleds klockan 9 med hotellfrukost och avslutas klockan c:a kl 15.30. Lunch serveras c:a klockan 11.30. Tillfället är avgiftsfritt.
Förhandsanmälning till dagen senast tisdag 25 augusti
>>Anmälningsformulär.

 

SPF ÖSTERBOTTENS BOULEMÄSTERSKAP 16.9

Årets boulemästerskap ordnas på Segelsundsplanen i Jakobstad onsdagen 16 september i samarbete med föreningen Milstolpen. Spel enligt MONRAD-system, 4 spelomgångar. Det betyder att alla får spela 4 omgångar. Lagen skall bestå av 3-manna lag, vilket är nytt för i år. Egna klot får användas.
Anmälningarna med namn på deltagarna vill vi ha in till regionen senast onsdagen 9 september. Deltagandet är avgiftsfritt. Dagen inleds kl 9.30 med kaffe och anmälning. Tävlingen beräknas pågå mellan kl 10.00 – 15.00.
I år ordnas ingen gemensam lunch, utan alla tar med egen matsäck. Kiosken är öppen som vanligt hela dagen och där kommer att även säljas grillkorv.
Anmäla genom att fylla i >>Anmälningsformuläret.
Kom ihåg att informera föreningens boule-aktiva om turneringen!

 

MATINÈFÖRESTÄLLNING PÅ WASAEATER 30.10

Wasateater ordnar tillsammans med SPF Österbotten fredagen 30 oktober klockan 13 en matinéföreställning av pjäsen "AYN - En katastrofal kontorskomedi​", som är en komedi om ett mänskligt misstag och en stundande katastrof i kontorsmiljö.
Föreställningen är fredagen 30 oktober klockan 13.00. Pris per person är 30€ för medlemmar i en pensionärsförening. Föreställningen är reserverad endast för pensionärer!
Bindande anmälningar senast fredagen 9.10 tlll sin egen förening. Varje förening löser ut alla bokade biljetter. Reserveringar görs helst så fort som möjligt, platserna reserveras i den ordning de kommer.
Föreningarna gör anmälningarna till föreställningen genom att fylla i >>Anmälningsformuläret.

Ha en skön fortsättning på sommaren

Patrick Ragnäs