SPF Österbotten

SPF Österbottens nyhetsbrev 5/2018

04.06.2018 kl. 11:30
Info om sommarevenemang och höstkryssning

REGIONENS BOULETURNERING 27.6

Vill påminna om att föreningarna skall anmäla sina lag till bouleturneringen i Jakobstad senast fredagen 15.6. Ifjol fanns det ett par föreningar som glömde bort sig... mera om bouleturenringen och länk till anmälningsfornuläret finns i >>händelsekalendern.

 

HÖSTKRYSSNING MED GEIR RÖNNING OCH ANTIKRUNDAN


Årets höstkryssning med Wasaline ordnas fredagen 21.9.
Båten lägger ut kl 9.00 och program finns ordnat under hela resan. Båten stannar i Holmsund två timmar och tillbaka i Vasa är vi klockan 20.00.
I biljettpriset ingår hela kryssningsprogrammet, frukost (semla med kaffe/te), Michael Björklunds skärgårdsbord samt kaffe under resan. Priset för resan är 125 euro per person för de som kommer med buss, och 100 euro för de som tar sig till hamnen på egen hand.
Deltagarna anmäler sig till sin egen pensionärsförening senast fredagen 7.9. 
Föreningarna anmäler sina deltagare till kryssningen direkt till Wasaline senast fredagen 8.9 via denna länk:  >> Anmälning till höstkryssningen 21.9.2018
Telefonnummer till rederiet är 020 771 6813 och e-post group@wasaline.com. Wasaline fakturerar föreningarna för biljetterna direkt. Enskilda annulleringar bör göras senast 16.9, annars uppbärs pris i enlighet med rederiets normala avbokningsvillkor. Avgiften för bussen, 25€ uppbärs i bussen (busstidtabell meddelas senare). Vid anmälningarna upptas namn och födelsetid (ddmmåå). Reserveringarna av hytter och sittstolar görs direkt till rederiet. Hyttpriserna är följande: A-hytt (bäddade sängar och fönster): 58 euro, B-hytt (bäddade sängar, utan fönster): 53 euro, D-hytt (daghytt med sängar utan lakan och sängtäcken men med fönster): 43 euro, stol i sittsalong: 14 euro.
Busstidtabellerna kommer det information om då vi vet antalet anmälda. Från Vasa stadshus avgår bussar som normalt till hamnen, en timme före färjans avgång.
I kryssningsprogrammet deltar bland annat SPF Österbottens resegrupp som berättar om researrangemangen inom regionen och i förbundet. SPF:s IT koordinatorer berättar om nyheter inom datavärlden.
Geir Rönning drar två häftiga musikshower under kryssningen och den mycket populära Antikrundan med Bernt Morelius och Maria Ekman-Kolari är med. Ta med egna föremål för värdering!
Vörå spelmansklubb spelar upp till dans.

 

REKLAMBLAD OM REGIONENS EVENEMANG

Ett reklamblad i PDF format finns att laddas ned från vår webbplats innehållande information om SPF Österbottens sommardag 1.8 och höstkryssningen 21.9.
Meningen är att föreningarna kan dela ut informationen till sina medlemmar i samband med sina sommarevenemang och sommarresor. Ladda ner reklambladet här >>Sommardag och Höstkryssning 2018.
Den går också bra att beställa färdiga utskrifter av undertecknad. Beställ genom e-post eller telefon, så kommer de på posten.

 

OMBUDSMANNENS SEMESTER

Undertecknad kommer att vara på semester 2.7–20.7.

 

Läs mera om aktuella händelser i >> händelsekalendern, då missar ni inte att anmäla deltagare till exempelvis >>Inspirationsdagen för ordförande och viceordförande.

 

>>Ha en trevlig fotbollssommar!

Patrick Ragnäs
Kommentarer (1)
Tusen tack för dina fina informationsbrev. Ha en fin sommar Patrick!
Vargen04.06.18 kl. 20:35