SPF Österbotten

SPF Österbottens sommadag

03.08.2022 kl. 11.00 – 17.30

Onsdagen 3 augusti ordnas SPF Österbottens sommardag på Carpella i Korsholm. 
Dagen börjar klockan 11 med lunch. Till lunchen serveras en gryta med rosépeppar oxe och rosmarinpotatis, moccapannakotta med björnbär till efterrätt.


Programmet inleds klockan 13. Programdelen är ännu under uppbyggnad. Festtalare är densamma som vi hade på vårt senaste sommafest år 2019, dvs Borgå stifts biskop Bo-Göran Åstrand. Mycket har hänt under de senaste två åren och speciellt de senaste månaderna, därav kan vi konstatera att festtalet säkert kommer att ha en annan karaktär denna gång. I programmet deltar även Thomas Enroth, Heléne Nyberg och Susann Sonntag med musikinslag.
Till dansen som inleds c:a klockan 14:30 spelar dansbandet Carisma

Inträdesbiljetterna till sommarfesten kostar 35 euro per person med lunch och 20 euro per person utan lunch. Kaffe eller te med moccaruta ingår i båda inträdesbiljetterna. Resan till och från Carpella ingår inte i priset utan föreningarna ordnar själva med eventuell gemensam transport.

Föreningarna tar emot förhandsanmälningar från sina medlemmar till sommarfesten senast onsdagen 20 juli och meddelar vidare till undertecknad.
>>anmäl här



Plats
Carpella danspaviljong
Karperövägen 526
65630 Karperö