SPF Österbotten

Hemlig resa tillsammans med Wasa Teater

01.04.2021 kl. 12.45 – 14.00

Nu är det möjligt att resa och umgås tillsammans! Under den digitala kryssningen tar Wasa Teater med dig på en fiktiv och underhållande resa. Med hjälp av lite fantasi och teatermagi lättar vi ankar och styr kosan mot en hemlig destination. Som deltagare tar du aktivt del av programmet. Du får utföra roliga aktiviteter, skratta och njuta av social samvaro med andra resenärer.

Avfärd: torsdag 1.4 klockan 13-14 (ombordstigning och inloggning mellan kl.12.45-13)

Vad behövs?
Nätuppkoppling och en skärm. En länk via den digitala plattformen Teams och ett välkomstbrev skickas ut via pensionärsförbundet till alla deltagare innan avfärd.

Vi behöver också Er anmälan till "kryssningen". Anmälningen sker via denna länk: >>Anmälning till digital kryssning med Wasa teater (40 första anmälda ryms med på resan! Mera resor ordnas vid behov)

Teams är en videokonferenstjänst. Du kan ansluta till ett Teams-möte från webbläsare, videokonferenssystem, Teams-app och telefon. Teams fungerar bäst och du laddar ner Teamsappen till din dator, surfplatta eller smarttelefon. Ladda ner appen här: https://teams.microsoft.com/uswe-01/downloads