SPF Österbotten

SPF Österbottens sommarfest

07.08.2024 kl. 11.00 – 17.30

Onsdagen 7 augusti ordnas SPF Österbottens sommarfest på danspaviljongen Forsby på toppen, Pedersöre. 

Dagen börjar klockan 11 med lunch. Till lunchen serveras köttsoppa inkl. matdryck, bröd och smör. Som dessert bjuds det på jordgubbskvarg. 

Programmet inleds klockan 13. Festtalare är Ulf Stenman, som är direktör för svenska verksamheten vid Kommunförbundet. Johanna Holmäng välkomnar oss till Pedersöre och i programmet deltar bland annat sångfågeln Niklas Käldström och "Revyrävar från Purmo"


Niklas Käldström, Johanna Holmäng och Ulf Stenman

Till dansen som inleds c:a klockan 14:30 spelar dansbandet Tomas Fantz

Som alternativprogram till dansen, ordnas en kort utflykt till Pedersöre kyrka, där deltagarna guidas runt av emeritus kyrkoherde Hans Häggblom. Skild anmälan till deltagande i alternativprogrammet önskas, så vi får transporten ordnad.

Inträdesbiljetterna till sommarfesten kostar 35 euro per person med lunch, och 20 euro per person utan lunch. Eftermiddagskaffe eller te med morotskaka ingår i båda inträdesbiljetterna. Resan till och från Forsby ingår inte i priset utan föreningarna ordnar själva med eventuell gemensam transport.

Föreningarna tar emot förhandsanmälningar från sina medlemmar till sommarfesten senast onsdagen 24 juli och meddelar vidare till undertecknad. 
Ladda ner reklamblad här: >>Sommarfest 2024

>>Föreningarna anmäler deltagarna här.



Plats
Forsby på toppen
Forsbyvägen 349
68920 Forsby