SPF Österbotten

Inspirationsdag för föreningarnas ordförande

25.08.2022 kl. 09.00 – 15.00

Välkomna på årets inspirationsdag, som ordnas på Hotel Waskia i Vasa torsdagen 25.8. Vi håller till i hotellets stora föreläsningssal och vi kan på så sätt hålla ett tryggt avstånd mellan varandra.

Gästföreläsare i år är Anna Bertills från Bertills & Ljung, som kommer att föreläsa under rubriken "Så här skapar vi säljande innehåll för sociala medier". Vad är framgångsrik kommunikation idag och vilka varumärken är och har föreningar? Att skriva innehåll till sociala medier handlar så mycket om att veta vilket budskap man behöver ha och hur man använder det på ett bra sätt för att aktivera, engagera och skapa nyfikenhet. Mer eller mindre jobbar alla oberoende sektor med försäljning via sociala medier.
Dessutom kommer sociala medier att bli ett viktigt verktyg i medlemsrekryteringen framöver.

Ifall ordförande eller sekreterare är förhindrad, går det bra att någon annan ur styrelsen deltar, men högst två deltagare per förening. 
Dagen inleds klockan 9 med hotellfrukost (Ni kan anlända tidigare också) och avslutas klockan c:a kl 15.15. Lunch serveras klockan 12 - 13. Tillfället är avgiftsfritt.

Ett mera detaljerat dagsprogram publiceras senare.

Förhandsanmälning till dagen senast fredag 20 augusti >>Anmälningsformulär



Plats
Hotel Waskia