SPF Österbotten

Ordförandekonferens i Larsmo

12.02.2018 kl. 09.30 – 15.00

SPF Österbotten ordnar 3 st ordförandekonferenser under februari. En i Larsmo, en i Vasa och en i Korsnäs. Vi önskar att föreningarnas ordförande samt en till från styrelsen anmäler sig till konferensen senast måndagen 22 januari 2018. >> Anmälningsformulär

Syftet med konferensen att föreningsaktiva tillsammans kan diskutera om styrelsearbetet och vilka möjligheter det finns att utveckla både styrelsens och föreningens arbete. 

Förmiddagen är ägnad åt diskussion om samarbetet mellan föreningarna, regionen och förbundet. Nyvalda regionordförande Anita Ismark och ombudsman Patrick Ragnäs håller i trådarna.

På eftermiddagen bekantar vi oss med FöreningsKICK som är ett verktyg för utvecklande av en förenings strategi och kommunikation >> Läs mera. Pernilla Howard och Therese Sunngren-Granlund som är projektledare för FöreningsKICK håller en workshop med syfte att hjälpa våra föreningar att få en klar strategi, en uppdaterad verksamhetsplan och en tydlig vision för sin verksamhet. Föreningarna lär sig att aktivt reflektera över sin egen verksamhet, vilka utvecklingsbehov som finns och på vilket sätt man önskar ta verksamheten ett steg vidare. 



Plats
Equity
Videvägen 2
68570 Larsmo