SPF Österbotten

Matinéföreställning av DEN FÖRSTA DAGEN

08.02.2018 kl. 13.00 – 15.00

Wasateater ordnar tillsammans med SPF Österbotten en matinéföreställning av pjäsen >>"DEN FÖRSTA DAGEN", som är en tragikomisk berättelse om välfärdssamhällets vardagshjältar, utan vilka hjulen slutar snurra. Krogerus har med humor, vishet och värme skrivit en underhållande och tankeväckande pjäs om åldringsvård, integrering av invandrare, inbesparingar och förordningar. 

"Primärskötaren Ritva (Carola Sarén) är plikttrogen, empatisk, lyssnar och hjälper men bär ensam sina egna bördor. När vi möter henne i Anna Krogerus succépjäs återvänder hon första dagen till jobbet på Vilans vårdhem efter en veckas semester. Nu ska hon börja ett nytt liv: ”inte jobba övertid, inget mera kaffepimplande under nattskiften…”
Som i de bästa komedier, går förstås ingenting som i Strömsö. Det mesta som kan gå fel gör det och efter en dålig start blir allt värre." 

Föreställningen är torsdagen 8 februari klockan 13.00. Pris per person är 22€ för medlemmar i en pensionärsförening (normalt pensionärspris 28€).
BINDANDE anmälningar senast tisdagen 16.1 tlll sin egen förening. Varje förening måste lösa ut alla bokade biljetter. Reserveringar görs helst så fort som möjligt, platserna reserveras i den ordning de kommer.
Föreningarna gör anmälningarna till föreställningen genom att fylla i  >>anmälningsformuläret.



Plats
Wasateater